Mobiele affichage

Wij hebben voor U een uitgebreide vloot publiciteitsvoertuigen ter beschikking. Bestuurd door onze "promopeople" zijn deze inzetbaar voor reclamecampagnes met een minimum afname van 1 dag en 1 voertuig.

Afhankelijk van het project kan het vereist zijn om meerdere voertuigen in te zetten: simultaan op één of meerdere lokaties. Zelfs nationale campagnes, behoren dan tot de mogelijkheden. De bijhorende logistieke vereisten behoren tot onze specialisatie.
U plant een samenwerking die over meerdere maanden loopt? Lange-termijn-akties zijn ons ding! Uw promotiemateriaal wordt bij ons gestockeerd, een vast team van promomedewerkers (hostessen en promoboys) is inzetbaar wanneer nodig, alsook de door U uitgekozen promotietools en gepersonaliseerde voertuigen.

Wij bieden U "sleutel-op-de-deur-campagnes"; alles geregeld van A tot Z; alles onder 1 dak... zonder dat het U meer kost; integendeel: tijdswinst, flexibiliteit, optimale communicatie en budgetbesparing zijn de belangrijkste kenmerken. Wij staan in voor het uitwerken van het concept, ontwerp, print, creatie, personeel, verzekeringen, vergunningen, controles, planning, routings, stockbeheer, opslag, distributie, handling, rapportering, ...

Promopeople

Hostessen en promoboys, streetteams, promoteams, samplingteams, promocrew, flyerteams, skeelers, ... Hoe men het ook noemen wil; "Uw merk is ons werk"! IPC is met z'n 33 jarige aanwezigheid in België wellicht één van de langst bestaande en meest ervaren spelers op de markt. Bij IPC hebben we maar al te goed begrepen wat promotiewerk inhoudt: onze medewerkers zijn de ambassadeurs van uw merk!

Opslag, distributie en beheer van uw promotiemateriaal

Al uw promotiemateriaal; zowel voor een campagne van korte duur als voor een langdurige opdracht, kan bij IPC worden opgeslagen. Wij staan in voor de volledige distributie en het beheer volgens de vereisten van uw campagne.

Brand activation, streetmarketing en field support

Het spreekt voor zich dat wij door de combinatie van het voorgaande en onze ruime ervaring de ideale partner zijn inzake brand activation, streetmarketing en field support. We love our job, we adore your brand!

Blue Earth Label
Blue Earth Label Logo

IPC biedt U als adverteerder de mogelijkheid uw campagne op een maximaal milieuvriendelijke wijze uit te voeren; dit ten voordele van "onze aarde", uw imago, en onze medemens. In een tijdperk waarin iedereen gewezen wordt op het milieu en het verkeer; dienen wij als promopartner ook onze bijdrage te leveren.

 
"Eco-friendly promotion tools"
Zero Emission Logo

IPC kiest daarom resoluut voor milieuvriendelijk materiaal: al onze voertuigen zijn uiterst recent en in uitmuntende staat; en hebben een minimale CO² uitstoot. Onze vloot heeft de laagste CO² uitstoot in de sector: moderne lichte motoren, elektrische voertuigen (opgeladen met groene stroom), en zelfs voertuigen aangedreven door mankracht!

 
"Traffic space-saving solutions"
Traffic Space Logo

De gebruikte promovoertuigen zijn steeds van kompakte vormgeving; ze storen niet in het verkeer en geven uw merk daardoor ook een sympathiek imago. Schieten deze "kleinere" voertuigen hun doel dan niet voorbij? Neen! Vanwege hun opvallende verschijning; "ongewoon in het straatbeeld" passeert uw merk niet onopgemerkt. Daarnaast hebben deze voertuigen nog een belangrijk voordeel: ze worden ingezet "recht in het hart van uw doelgroep": in een druk stadscentrum, in een autovrije straat, in een stadion, op de dijk, vlak aan de ingang van F1/F2; of zelfs indoor! LESS IS MORE!

 
"Recycle!"
Recycle Logo

Onze medewerkers zorgen er steeds voor dat elke standplaats opnieuw in uitmuntende staat verlaten wordt. Na een sampling-aktie wordt steeds doelbewust rondgekeken of er nergens zwerfvuil van "uw merk" is achtergebleven. En ook achter de schermen verloopt het scenario op dezelfde wijze: de restanten van uw promomateriaal/campagne worden achteraf in ons magazijn ook gesorteerd alvorens afgevoerd te worden.